Гітарист групи Karna Влад Ярун поділився своєю історією, як його переслідувала фанатка. Він опублікував історію про фанатку, яка їздила за ним на Концерти, у своєму Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Влад Ярун розповів, що одна з фанаток-Світлана Головко, яка не тільки відвідувала безліч концертів і постійно фотографувалася з музикантами. Однак на цьому жінка не зупинилася і в якийсь момент почала завалювати Влада повідомленнями і навіть писати йому ночами на особистий номер.

Він заблокував фанатку, однак на цьому історія не закінчилася. Світлана почала писати його друзям і знайомим і розпитувати про сім'ю музиканта. Пізніше вона навіть розмістила оголошення на розшук ворожки для того, щоб "повернути" музиканта собі. Про це Ярун дізнався від самої провісниці, коли та писала їй і Світлана за послуги не заплатила.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Влад отримав від ворожки також скрін її листування з нав'язливою фанаткою. Так, жінка погрожувала дружині Яруна і писала, що хоче вбити її і її сім'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, священик підпал себе заради перемоги над пандемією і зняв все на камеру, хоррори Кінга здадуться дитячою казкою

Як повідомляв Знай. ua, Потап знову приміряв бороду і потягнувся ближче до чоловіка.

Також Знай. ua писав, що колишній Білик Діма Коляденко відверто розповів про схуднення, ревнощі та орієнтацію.