Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала пікантне фото з молодим чоловіком, 28-річним баскетболістом Янісом Тіммою, позуючи з коханим в досить еротичній зйомці, зробленій ще в сонячному Майямі, США.

Так, артистка приміряла лише спокусливу спідню білизну яскраво-синього кольору, доповнивши образ панчохами, засвітивши струнку фігуру і ніжно цілуючись на балконі багатоповерхівки під час їх з Янісом медового місяця. Варто відзначити, що Тімма зробив пропозицію Сєдоковій ще в США, в кінці липня, а весілля пари відбулося 6 вересня.

які чоловік і дружина , такі і весільні фотосесії 🔥 #honeymoon and #honeylife with my husband @janis.timma ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Аня, поменше показуй своє щастя, якщо хочеш його продовжити️ ️ щастя любить тишу🤫 🤫 🤫", "помоєму сексуальність жінки можна показати більш красиво, а це вульгарність Віагровська 2000 року....", "Без образ, але такі фотографії перебір, не все повинно бути на огляд🙈 🙈 🙈", "вже не знають, як і в яких позах себе показати. Занадто нав'язливо".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.