Українські зірки кіно, естради і телебачення стали героїнями найбільшого в Україні проекту в легендарному французькому стилі harcourt "Натхнення" від відомого фотографа Ростислава Ріпки. Прем'єра цього проекту відбулася в ефірі ранкового шоу "Сніданок з 1+1", де фотограф розкрив нові імена героїнь і поділився подробицями створення проекту. Героїнями стали акторка Ольга Сумська, телезірки Неля Шовкопляс, Людмила Барбір і співачка Maruv.

Читайте Знай в Google News!

MARUV в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки
MARUV в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки

На фотографіях колекційного видання, немов у чорно-білому фільмі, в образах кінодів постануть 37 зірок спорту, моди, сцени, телебачення і кіно. Це сильні і талановиті жінки, які надихають мільйони українців. Нарівні з Монікою Белуччі, Едіт Піаф, Марлен Дітріх, як визнання таланту і успіху, вони вперше в Україні отримають портрети harcourt. Нагадаємо, фото Людмили Барбір на полотні розмірами 3 на 5 метрів презентували на Ukrainian Fashion Week. Фотокадри та імена інших зіркових учасниць протягом осені з'являтимуться на різних подіях та онлайн майданчиках.

Неля Шовкопляс в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки
Неля Шовкопляс в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомляється, що вже в грудні 2020 року видавництво BookChef презентує ексклюзивний фотоальбом "Натхнення". На його сторінках українці зможуть побачити монохромні кадри і мотивуючі висловлювання кожної зірки про те, як навчитися в житті у будь-якій темряві завжди побачити світло. Вже відомо, що Артбук надрукують на високоякісному швейцарському папері з матовим покриттям, яке забезпечить надточний друк зображення. Артбук надійде у вільний продаж. Перший тираж буде обмежений.

Людмила Барбір в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки
Людмила Барбір в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки

Ольга Сумська в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки
Ольга Сумська в об'єктиві фотографа Ростислава Ріпки

Фотопроект Ростислава Ріпки, фото - пресслужба 1+1
Фотопроект Ростислава Ріпки, фото - пресслужба 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Ольга Сумська здивувала українців новою зовнішністю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська ведуча Людмила Барбір показала "сталевий прес" після Танців з зірками.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Неля Шовкопляс підхопила коронавірус слідом за Марічкою Падалко.