Влад Яма - один із суддів популярного телевізійного проєкту "Танці з зірками" на "1+1", в якому в цьому сезоні беруть участь Ольга Фреймут, Надія Мейхер, Позитив, Юлія Саніна і багато інших зірок. Проєкт вже покинули Alyona Alyona, Слава Камінська і Дмитро Танковіч.

Знай.uа дізнався у Влада Ями, що він думає про пару Тараса Цимбалюка і Яни Заєць, яка в минулому ефірі викликала хвилю обговорень серед глядачів. Як з'ясувалося, у них з самого початку непрості стосунки через бурхливі темпераменти, а напередодні виступу вони взагалі посварилися, Тарас пішов з репетиції, чим довів до сліз Яну.

І чи є у Цимбалюка шанси дійти до фіналу в цьому проєкті після таких витівок?

Після виконання Віденського вальсу в четвертому ефірі танець пари прокоментували всі судді (Григорій Чапкіс, Леся Нікітюк як запрошена зірка і Катерина Кухар), крім Влада Ями. Так що ж він скаже про цю пару, які у них перспективи?

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тарас для мене кожен наступний ефір показував результат гірше, ніж на першому. Він трошки падав, падав. Останній ефір знову начебто краще виступив. Але поки для мене незрозуміло абсолютно. Якщо щось різко зміниться, вони почнуть додавати, то вони поборються за перемогу. Якщо все буде так, як зараз, скоро вилетять", - зазначив Влад Яма.

За словами судді проєкту, на противагу Тарасу можна привести Юлію Саніну, яка прогресує з ефіру в ефір і має великі перспективи на перемогу.

А з тих, хто покинув паркет, Владу найбільше шкода партнера Ілони Гвоздьової.

"Я засмутився, що Діма Танковіч вилетів, тому що з ним прикольно спілкуватися в кадрі, і він завівся на другому ефірі і якраз міг показати більше, але відправився додому, на жаль", - розповів Влад Яма.

Новий прямий ефір "Танців з зірками" дивіться у неділю, о 21:00.

Нагадаємо, раніше Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома, якими кулінарними шедеврами радує, і за що він може її пожурити.

Раніше Знай.uа писав, що Влад Яма поділився спогадами про один з найважливіших днів у житті.

Також читайте, які сюрпризи готує для глядачів каналу "1+1" шоу "Маскарад", що розкриє таємні альтер его зірок.