Часто жінки відвідують дорогі салони краси, косметологів і шукають модні засоби для догляду за шкірою обличчя. Однак, є більш простий і дешевий спосіб омолодити і зробити шкіру більш ніжною – і лежить він на вашій кухні. Це - лавровий лист, який господині застосовують як пряність при приготуванні страв. У мікроблозі "Поради господиням" в Instagram пропонують простий рецепт, як поліпшити шкіру обличчя за допомогою листів лавра.

Читайте Знай в Google News!

"Лавр для молодості і пружності шкіри. Зробити ніжною шкіру, омолодити її допоможе ось такий лосьйон. Візьміть 20 грамів лаврового листа і прокип'ятіть 3 хвилини в 100 г води. Дайте настоятися 1 годину. Процідіть і таким лосьйоном протирайте шкіру обличчя і шиї. Через кілька днів шкіра стане ніжніше. Маленьке прохання, хто забере до себе рецепт в закладки, залиште будь смайл в коментарях. Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю. Для мене це дуже важливо", - йдеться в повідомленні мікроблогу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Злата Огневич поділилася секретом, як залишатися молодою і красивою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що похід до косметолога зіпсував українці життя – позбулася краси, кар'єри і навіть квартири.

Також портал "Знай.ua" писав, що нещасна дівчина показала результати ін'єкції краси.