Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла, чим загрожує поширена для багатьох проблема - недосипання. Як виявилося, відсутність здорового сну вночі може не тільки привести до дратівливості і відсутності сил протягом усього дня, але навіть спровокувати рак.

Також денний сон зовсім не компенсує нічний, як багато хто звик думати, людина з недосипом з'їдає набагато більше їжі на наступний день, щоб поповнити сили організму, але забуває про зелень, овочі, горіхи і білки, а люди, що працюють в нічні зміни і зовсім піддаються найбільшій небезпеці.

Щоб гарненько висипатися і забути про втому на ранок, варто не тільки не забувати про режим, але і слідувати ще 5 простим правилам: знизити освітлення в квартирі, прибрати сторонні звуки, не дивитися в екран телевізора або телефону, не лягати в ліжко з голодним або набитим шлунком, добре провітрювати приміщення, адже в холоді завжди швидше засинання і міцніше сон.

Сон і рак взаємопов'язані😳 У мене були ось такі очі коли я слухала вченого в рамках шоу-інтерв'ю Джо Рогана, посилання кину в сторіз-дивитися всім 🙌 🏻 Мене вразило тому зібрала тезисно думки, які осіли в мені. 😴Денний сон не компенсує нічний, не можна наспати наперед або потім доспати. 😴Людина з недосипом на наступний день вибирає більш шкідливу їжу і з'їдає на 200-400 ккал більше. При цьому ігнорує зелень, овочі, горіхи, білки. 😴Нічні зміни: 1. Ризик розвитку ожиріння 2. Ризик розвитку діабету 3. Ризик розвитку раку (імунні клітини, що вбивають ракові , що утворюються постійно в нас, не працюють на 100% від недосипу). 4. Нічні професії внесені в список небезпечних. Що робити? 👍🏻👍🏻 Як і в їжі важливий режим: : в один і той же час лягати і вставати. 2. Знизити освітлення в квартирі за годину до сну. 3. Не дивитися ТБ і екрани телефону ( всі знаємо-ніхто не робить) 4. Під час сну не повинно бути джерел світла ( щільні штори) done 👍 🏻 5. Холод, чим холодніше, тим краще сон і швидше засинання. Ось чому діти розкриваються ;) вони завжди розумніші. 6. Не лягати голодним і з набитим животом. Це точно порушить сон. ❤️ Всім прекрасного і затишного сну і будьте всі здорові! Сон важливіше їжі, руху і всього іншого, давайте його цінувати. У скільки ви як правило лягаєте? Я до 23 : 00 намагаюся.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.