Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з довгоочікуваної прем'єри кліпу на пісню "A HUEVO", яка вже встигла стати хітом, а через короткий проміжок часу порадувала численну аудиторію ще одним іспаномовним треком "Рelícula", що увійшов до альбому"Ecléctica".

Так, артистка вирішила не зупинятися на досягнутому і продовжила захоплювати не тільки український ринок, а й знаходити шанувальників з Латинської Америки. Красуня дала відверте інтерв'ю і знялася в жіночній фотосесії для популярного по всьому світу глянцю "HOLA! USA", з'явившись на обкладинці журналу в шкіряному міні-топі.

Дивіться першими! 🤩 Ексклюзивна прем'єра лірик відео на пісню #Película і найцікавіші факти про створення пісні і про мій новий альбом #Ecléctica вже на @holausa

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися:" це набагато сексуальніше фото,ніж з голою попою", " Гарний фотошоп!", "М. так з фотошопом перебір.", "Настю стисло", " це просто нереально красиво 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "моторошний фотошоп)", " ти божественно красива 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.