Анастасія Шульженко, яку вважають коханкою Сергія Глушко, більш відомого під псевдонімом Тарзан, записала ролик під пісню його дружини Наташі Корольової "Червона помада".

Читайте Знай в Google News!

Молода актриса з Краснодара висміяла фрази Тарзана, які прозвучали у його відеозверненні. Дівчина з сарказмом відповіла на кожну з них, пояснюючи істинний сенс сказаного. Весь цей час на тлі звучить пісня Наташі Корольової "Червона помада".

Анастасія Шульженко, фото: instagram.com/anastasiya.shulzhenko
Анастасія Шульженко, фото: instagram.com/anastasiya.shulzhenko

Свій Ролик Анастасія Шульженко розмістила в Instagram. До слова, дівчина не упускає можливості як розповісти подробиці роману з чоловіком відомої співачки, так і зачепити зіркове подружжя з будь-якого приводу. Молода актриса дуже ображена на Тарзана, який залишив її заради дружини.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шульженко весь час присвячує колишньому коханцеві і його дружині пости і залишає зашифровані послання. Своєю чергою підписники дівчини не тільки посміялися над "дурницями Сергія", а й підтримали Анастасію.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."