Про те, що борода прикрашає чоловіка, знають всі, і це не просто стереотип, а науковий факт, який довели психологи ще півстоліття тому. Однак, відростити красиву бороду не так вже й просто, іноді на це йдуть роки. Як виявилося, один з відомих українських телеведучих, відрощує свою щетину вже понад 15 років. Цей факт несподівано сплив під час зйомок десятого ювілейного сезону "Хто зверху?" на Новому каналі з Сергієм Притулою, Даніелем Салемом і Олегом Кензовим.

Читайте Знай в Google News!

"15 років я не голив свою бороду. Треную її!",- зізнався під час конкурсу "Правда чи брехня" один з ведучих. Як думаєте, хто? Звичайно ж, Даніель Салем! Колишній ведучий реаліті" Кохання на виживання "Перестав голитися у 21 рік. При цьому борода Салема виглядає ідеально - доглядати за нею йому допомагають професіонали. ДО РЕЧІ, Даніель настільки перейнявся барбер-культурою, що навіть відкрив власний барбершоп в Одесі!

"Я пам'ятаю, як вперше побачив справжнього барбера... Цей неймовірний чоловік одним помахом бритви творив магію. Мені було 7 років, і я був в захваті. Він тримав себе, як король, а цирульня була його королівством. Пізніше я зустрів ще одного неймовірного барбера. Якось він сказав, що час вимірюється годинами, тижнями і кількістю волосся на голові та обличчі. І якщо ви не знаєте, чого хочете від себе і життя, і потребуєте змін, він скаже тільки: «деякі речі в житті варто відпустити. Раджу почати з бороди!",- розповів Даніель Салем.

Даніель Салем, фото-прес-служба Нового каналу
Даніель Салем, фото-прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, секс-символ "Голосу" і "Танців з зірками" позагравав з блондинкою – кожна б не встояла.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Санта Дімопулос сказала всю правду про конкуренцію на "Танцях з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що Петрожицька проміняла "папіка" Боклана на гарячого ліванського мачо Салема.