Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний ролик, влаштувавши спекотні танці біля холодильника на кухні власної квартири, які публікує під хештегом #танцысхолодильником. Так, артистка приміряла чорний корсет з глибоким декольте, велосипедки і білосніжний піджак оверсайз, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. При цьому Анастасія не упустила можливості блиснути стрункою фігурою і пишними грудьми.

щоб вихідні почалися швидше потрібно починати вже в четвер. Згодні? 🍷😛

Фолловери засипали Анастасію компліментами :" я скоро залізу в твій холодильник😂 😂 😂", " дуже красива!", "Найщасливіший холодильник у світі"," завжди біля цього холодильника, мене терзають смутні сумніви😎 💪 😁 😁 😁", "вабляча😍".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.