Скоро в ефірі Нового каналу стартує новий сезон популярного тревел-шоу"Орел і річка". Глядачам покажуть відразу випуски двох різних сезонів - " дівчата "і"Чудеса світу". Однак, як повідомляє пресслужба телеканалу, зі знімальною групою під час зйомок стався неприємний інцидент. Виявилося, що лінійного продюсера шоу затримали в Мексиці.

Читайте Знай в Google News!

"Я повертався до Києва, а команда відправлялася далі, на зйомки в Грецію. Нічого не пояснивши, мене затримали. Причини були незрозумілі - до цього я вже відвідував Мексику, і моя Віза теж була в нормі, – розповів продюсер Олексій Боронин. Виявилося, що йому довелося аж 7 годин сидіти в місці, де тримають нелегалів з Колумбії та Еквадору, а також злочинців, які чекають рішення поліції.

Орел і Решка, фото - прес-служба Нового каналу
Орел і Решка, фото - прес-служба Нового каналу

"Дуже дивне місце - там брудно і темно. З усіх існуючих лампочок світило тільки дві. Спочатку поводилися зі мною дуже некоректно. Але після спілкування з українським посольством повернули телефон. Я був єдиним, хто мав зв'язок із зовнішнім світом. Тому люди, які просиділи там по 3-4 дні, просили через соцмережі зв'язатися з їхніми родичами і сказати, що все в порядку", - додав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після кількох годин з'ясувань продюсера "Орла і Решки. Чудеса світу" відпустили, але документи не віддавали до останнього. Зараз Олексій Боронин вже в Україні і до цієї ситуації ставиться, як до нового досвіду, хоча і не дуже приємного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, секс-символ "Голосу" і "Танців з зірками" позаігравал з блондинкою – кожна б не встояла.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Санта Дімопулос сказала всю правду про конкуренцію на "Танцях з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що Петрожицька проміняла "папіка" Боклана на гарячого ліванського мачо Салема.