Бізнесмен, ресторатор, телеведучий і популярний шеф-кухар Євген Клопотенко за лаштунками шоу "Діти проти зірок" розповів, чому жінки досі не можуть знайти шлях до його серця. Адже все дуже просто - цей шлях лежить через його шлунок.

Читайте Знай в Google News!

"Шлях до мого серця лежить, звичайно, через шлунок. Оскільки я готую, то це створює певні проблеми. Зазвичай дівчата не наважуються мені щось приготувати. Хіба що знайдеться якась дуже смілива. Хоча, відверто, таких у моєму житті ще не було. Уявляєте, коли дівчина підходить і каже мені: "Треба тебе погодувати". Я відповідаю: "Так я тебе погодую". Тому зараз моє серце вільне", - зізнався Клопотенко.

Притула і Клопотенко, фото - прес-служба Нового каналу
Притула і Клопотенко, фото - прес-служба Нового каналу

Однак, він запевняє, що бояться його критики на кухні дівчатам не варто. Якщо дружині не сподобається, що приготувала кохана, він просто зробить все, щоб акуратно відвести її з кухні. "Перший раз я їй нічого не скажу. Якщо вона не буде мене питати, то мовчки з'їм блюдо. Згодом просто скажу: "Навіщо тобі готувати? Просто подобається це робити?". Зазвичай дівчата кажуть, що ні", - додав шеф-кухар.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, харизматичний кулінар з "МастерШеф" показав свої "секретики".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірку "МастерШеф" Клопотенка обікрали.

Також портал "Знай.ua" писав, що Клопотенко з "МастерШеф" поділився рецептом королівської рибки з ніжним соусом.