Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка показала публіці архівні кадри з донькою, яка нещодавно відзначила свій 15-й день народження, а в підписі до публікації трепетно привітала її.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні у мене свято. День народження улюбленої донечки Аріадни. Як швидко летить час! Навіть не віриться, що народила я її 15 років тому. У момент пологів мені в обличчя світило ясне сонце. Той день незабутній. З 15-річчям я привітала Арішу першою. У цій квартирі в центрі Москви пройшло її дитинство. І у нас багато теплих спогадів. Зараз Аріадна навчається в ліцеї і у неї вже самостійне доросле життя. Але для мене вона завжди залишається дитиною. Знайшла пам'ятні фото. Можете погортати", - написала Волочкова.

До слова, нещодавно напідпитку Анастасія Волочкова дала доступ Джигурда до самого потаємного. Волочкова випивала в компанії Микити Джигурди та ще кількох людей. Колишній громадянин "ДНР" і український актор запитав у балерини, що їй привезти з заморських країн. Недовго думаючи, Волочкова відповіла, що бажає чудовисько для сексуальних утіх. Вона стояла в футболці з написом: "Ніхто не піде звідси незайманою" і згодом не заперечувала на фізичний контакт зі своїми грудьми і статевим органом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.