Відомий радянський і російський співак Валерій Леонтьєв навесні 2020 року 19 березня відзначив 70 річний ювілей. У своїй біографії артист пояснив, чому на сцені він Казанова, а поза естради — людина у футлярі, що приховує будь-які подробиці свого особистого життя.

Читайте Знай в Google News!

Вже 47 років Валерій Якович одружений на Людмилі Ісакович. Вона завжди в тіні, а останні 25 років мешкає в Майамі, де у Леонтьєва є нерухомість. Чоловік приїжджає до Людмили після гастрольних турів відновити сили біля океану. Про цю історію нагадують російські ЗМІ.

Валерій Леонтьєв, фото Instagram
Валерій Леонтьєв, фото Instagram

Леонтьєв народився в селі Усть-Уса (Республіка Комі). Валерій мріяв бути океанологом, але вступити в Далекосхідний федеральний університет у нього не вийшло. Юнак подав документи в ГІТІС, але не пішов на вступні випробування, так як комплексував через провінційний акцент.

"Мені здавалося, що я такий зачуханий, провінційний хлопчисько, який нічого не вміє. І що у мене навіть мова кретинська якась... тому я постарався вимовити якомога менше слів, забрав документи з приймальної комісії і навіть не спробував здати жодного іспиту", – поділився Леонтьєв.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Юність артист провів у місті Юр'євець (Іванівська область). Він багато працював, що забезпечити себе. Спочатку влаштувався на цегельний завод, потім став оператором на молочному підприємстві. Встиг підробити листоношею, шахтарем і будівельником. Перший сольний концерт співака пройшов в 1972 році в Палаці культури шахтарів і будівельників у Воркуті.

У цьому ж році він зустрів свою майбутню дружину - Людмилу Яківну Ісакович. Вона була керівником ансамблю "Ехо" в Сиктивкарі. Зараз артист разом з дружиною основну частину часу живе в Майамі. У новому будинку у співака шість спалень, басейн, тренажерний зал. Навіть відведена велика кімната для дитячої. Екс-адміністратор артиста Олександр Богданович зізнався, що Леонтьєв вже кілька років шукає гідну кандидатуру на сурогатну матір. Раніше ходили чутки, що у артиста є доросла донька. Однак, дівчина не з'явилася.

Валерій Леонтьєв, скріншот: YouTube
Валерій Леонтьєв, скріншот: YouTube

"Діти хороші, тільки коли вони дивляться з чужих балконів. Але якщо Валера захоче стати батьком, я підтримаю його рішення", – поділилася Людмила в одному з інтерв'ю.

Однак, зараз подружжя мріє про дитину.

"Леонтьєв не залишає планів стати батьком. Дружина Валерія Яковича Люся вважає, що у сурогатної матері повинні бути пристойний родовід, хороші гени. Тому вони з Леонтьєвим поки дивляться анкети, шукають підходящу сурогатну матір для їх майбутньої дитини", - заявила колишня асистентка Леонтьєва Олександра Богданович. Навіть не потрібно сумніватися, Валерій Леонтьєв стане чудовим батьком, який подарує всю свою любов малюкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Леонтьєв злив двозначні кадри з Пугачовою, так не міг підкотити навіть Кіркоров: "Rраще пізно, ніж ніколи".

Як повідомляв Знай.uа, 70-річний жеребець Леонтьєв позбувся фірмової "мівінки" на голові - як підмінили.

Знай.uа писав, кращі анекдоти на 20 липня дістануть Леонтьєва з небуття і навчать вас користуватися страусом.