Вагітний хореограф Ілона Гвоздьова, колишня учасниця шоу "Танці з зірками", поділилася своєю думкою щодо відвертих знімків. Вона зізналася в тому, що не готова публікувати в Інтернеті оголені фотографії. Про це вона повідомила в інтерв'ю ведучій Аліні Харченко для Youtube-каналу під назвою "Home Wings".

Читайте Знай в Google News!

Її чоловік Іван Хомячук є головним противником таких фотографій за участю Гвоздьової. Хореограф пояснила, що він може "порвати її на німецький прапор", якщо раптом з'являться її відверті знімки в Інтернеті, так як чоловік дотримується "занадто правильних поглядів". Однак і сама знаменитість не бажає, щоб на її сторінки в соціальних мережах підписувалися лише заради оголених знімків.

Ілона Гвоздьова вирішила виділити відому українську співачку Олю Полякову, яка відома надто відвертими образами і знімками без одягу. Колишня учасниця "Танці з зірками" нікого не бажає образити, за її словами, однак у виконавиці чітко вибудуваний образ, вона так себе несе. "Може при цьому роздягнутися і виставити фото себе голою. Мене мама по-іншому виховувала. На мене можуть дивитися мої діти", - доповнила хореограф.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як виглядали Пугачова, Повалій, Єфремов і інші селебріті в молодості - не впізнати навіть з ліхтариком.

Як повідомляв "Знай.ua", грайлива Могилевська змусила українців пускати слюні: "Який смачніше?"

Знай.ua писав, італійський актор-ловелас Мікеле Морроне зняв сорочку і влаштував торнадо у серцях фанаток.