Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. Цього разу знаменитість порадувала публіку спекотними фотографіями з відпочинку, на яких з'явилася в яскравому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, зірка зображена на залитій сонцем вулиці, вона ніжиться, притулившись до високого барного стільчика. Перед камерою Світлана з'явилася в сексапільному леопардовому купальнику, який підкреслив її ідеальні форми і довгі ноги. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на її очах вузькі темні окуляри. У підписі до публікації Лобода написала: "Не змогла визначитися... 1 або 2. Допоможеш? І ще хочу підпис до фото, твої варіанти". Фанати в захваті від нових фотографій зірки, її завалюють компліментами в коментарях до посту і бажають гарного відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.