Світлана Тарабарова, яка нещодавно вдруге стала матір'ю, поділилася надзвичайно милим відео: батько співає дочці колискову, створену спеціально для неї. Відео співачка розмістила на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Обличчя крихітки ще не показували публіці, проте надзвичайно ніжна світлина, на якій Світлана годує малечу вже тішить усіх шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Окрім того, співачка презентувала нову пісню “Сонечко”, яку вона написала спеціально для доньки. Кліп показує життя родини, в якій є ще маленький хлопчик, який активно допомагав і грався з мамою. Саме цю пісню наспівував чоловік співачки своїй донечці, повністю загорнутій у білі пелюшки-конверт. Співачка підписала це відео так: “Тільки не кажіть чоловікові, що я виклала це відео 😂☝🏻: Тато співає донечці у перші хвилини життя пісню, яку ми присвятили їй … #СОНЕЧКО посилання на відео кліп у профілі 😊 Дякую всім за привітання!”

Відео надзвичайно розчулило прихильників співачки, вони ділилися своїм розчуленням і продовжили вітати молоду маму.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.