Христина Горняк, наречена телеведучого Володимира Остапчука, поділилася світлинами з дівич-вечора.

Читайте Знай в Google News!

На власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” дівчина виклала велику кількість фотографій. На вечірці вона була у двох образах: біла сукня, яка нагадує весільну, і білі джинси з білою футболкою, на якій було написано “наречена” англійською мовою. Навколо Христини на всіх фотографіях позують її подружки. Зі світлин можна зробити однозначний висновок, що дівчатам весело: вони сміються, танцюють і випивають.

Таким текстом наречена супроводила свої фотографії: “Ну і яке весілля, якщо немає дівич-вечора?!👰 Спасибі дівчатка, що ви є у мене і зробили цей вечір таким веселим! Спасибі за теплі слова! Ну і величезне спасибі за "ВІП-пакет" я так давно не сміялася!!! 😂 🔥 Дівич-вечір у мене був по класиці, як в «книжках пишуть», і тепер я точно усвідомила, що я нареченааааа!!!!! Юху! Покажу кілька фото, але не всі, інші залишаться в секретній папці у мене і нашого фотографа під грифом секретності!😂".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.