Наташка Горова-20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Цього разу Наташка показала милі фото і Відео зі своїм бойфрендом, на яких вони відображені в цікавій локації.

Читайте Знай в Google News!

На новому фото Наташа і її хлопець позують на пляжі, стоячи на містку, він її вистачає на руки, а вона і не заперечує, і обидва весело регочуть. Перед камерою дівчина позує в модному темно-зеленому купальнику, поверх якого накинула яскраву літню сорочку, цей наряд красиво підкреслив соковиту фігуру красуні. У підписі до публікації Горова написала: "Який твій найяскравіший літній vibe? #forgivememama". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її і хлопця компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.