Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Вірніше, кадри з її недавнього виступу з'явилися на фан-сторінці артистки.

Читайте Знай в Google News!

Ані Лорак заспівала хіт відомої співачки Тіни Тернер Simply the best в яскравому сріблястому комбінезоні, який обтягнув фігуру артистки. Багато шанувальників відзначили її неідеальне виконання чужої пісні і те, що за час карантину артистка набрала зайві кілограми. Деякі навіть поцікавилися, як йдуть справи з правами на пісню.

" До Тіни Тернер, як до Місяця. Навіщо ганьбитися? Є легенди, яких нікому не треба переспівати.", "Називається: повірила в себе..)) Куди вона Тіну копіює, ганьбитися тільки, жахливо заспівала. Поправилася так, жор напав чи що", "за стільки років так і не навчилася танцювати", "шо ж така товста без фотошопу"," поправилася однозначно!!! Хай щастить, шкода, що ні з Еміном!!! Видно, так захотів Бог!!", "Копіює Джей Ло", "цікаво, як справи з правами на пісню", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Однак знайшлися і віддані фанати, які відзначили, що у Ані Лорак жіночна фігура, яку не зіпсувала навіть повнота.

"Костюм дуже йде!", "Красотуличка ти наша, Ми тебе любимо. Не читай заздрісних коменраріїв. Ти супер!!!!!!", "Ані красуня", " відмінна фігура!Розповніла?Де?Справжня, жіночна фігура, здорової жінки.А свої стандарти залиште собі)", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сміливе декольте Ані Лорак заблищало яскравіше сонечка, неможливо відірвати очей.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак оголосила голодування на карантині, колишня Мурата сама не своя.

Також Знай. ua писав, що любовну ідилію Лорак і Лазарєва затьмарила яскрава блондинка, не відходила ні на крок.