Наталія Орейро - зірка латиноамериканських серіалів 90-х, жива і яскрава актриса, талановита співачка і модель. Ця пекуча красуня особливо запам'яталася глядачам по серіалу" Дикий ангел", в якому зіграла головну роль. 43-річна актриса активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Орейро потішила яскравим фото, на якому позує не одна, а зі своїм улюбленцем – котиком. Як видно, красуня з'явилася перед камерою лежачи на ліжку в незвичайному напівпрозорому вбранні, який зариває майже все її тіло. Її волосся недбало укладені на ліжко, а на обличчі легкий макіяж, вона дивиться прямо в камеру. У підписі до фотографії Наталя написала: "ти спиш вдень?". Фанати в захваті від такого милого фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, "Дикий ангел" Орейро показала "крила" на червоній доріжці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Дикий ангел" Орейро націлилася на місце Депардьє.

Також портал "Знай.ua" писав, що Наталія Орейро переключилася на футболістів.