Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон опублікувала нове відео з виступу. Після чергової пісні вона повідомила, що необхідно трохи відпочити, тому стояла посеред сцени і розповідала кумедні історії.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео було розміщено на сторінці групи на сайті YouTube.

В її колективі є молода дівчина, завдяки якій Фаліон і почала свою розповідь. Вона заявила, що молоді ніколи не думають про те, що будуть старими. "А старість прийде... прийде", - доповнила вона. Потім поділилася кумедною ситуацією: "Прийшов дід до лікаря: "Доктор, щось зробіть". У нього щось після сексу в голові шумить. Доктор же у відповідь запитує: "Дід, вам скільки років?". Тоді літній чоловік відповів, що йому вже сімдесят років. І тоді доктор заявив: "Це не шум, а оплески".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Наталія Фаліон заявила, що у жінок теж бувають подібні ситуації. У її знайомої недавно був ювілей, золоте весілля. Адже у неї це вже 10 чоловік за 50 років життя.

Потім "Лісапетний батальйон" все ж виконали пісню під назвою "Ти прийшов".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прийомна дочка Потапа влаштувала дорослі розваги з бойфрендом. Перед камерою дівчина позує в модному темно-зеленому купальнику.

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Анджеліни Джолі передумала бути хлопцем: Шайло застали в спідниці і з довгим волоссям.

Знай.ua писав, нова коханка колишнього Лорак погріла своє декольте у приватному літаку: "Веселі вихідні"