65-річний знаменитий британський актор Роуен Аткінсон у шостому сезоні "Гострих козирків" може з'явитися у ролі персонажа Адольфа Гітлера. Ходять чутки, що його роль виконає "Містер Бін".

Читайте Знай в Google News!

Першою про потенційний кастинг розповіла газета Express UK. Ідею також озвучили на одному з форумів Reddit. Творці шоу і керівництво Netflix, де виходять "козирки", щодо Аткінсона розмістили пост у Твіттер.

"Rowan Atkinson (Mr.Bean) is rumoured to be playing Adolf Hitler in Peaky Blinders", - йдеться у повідомленні Netflix, що у перекладі означає - "За чутками, Роуен Аткінсон (містер Бін) грає Адольфа Гітлера у "Гострих козирках"

Гітлер був близьким другом Освальда Мослі, глави британського Союзу фашистів. У серіалі Мослі грає Сем Клаффлін. У п'ятому сезоні головний герой Томмі (Кілліан Мерфі) намагався вбити Мослі, проте замах зірвався.

Містер Бін, кадр з фільму
Містер Бін, кадр з фільму

Вперше слава прийшла до Аткінсона після закінчення університету, коли він вів власне радіошоу The Atkinson People. Приблизно в той же час він почав зніматись у кіно і першою відомою роллю актора став Едмунд, герцог Едінбурзький, в історичній комедії “Чорна Гадюка”. Цей серіал виходив на екрани з 1983 по 1989 рік.

Роуен Аткінсон. Фото: kino-teatr.ru

Але найбільше прославив Аткінсона інший комедійний персонаж — Містер Бін з однойменного телесеріалу, який виходив з 1990 по 1995 рік. Згодом до серіалу додались художні фільми “Містер Бін” (1997) та “Містер Бін на відпочинку” (2007), а також анімаційний фільм “Містер Бін” (2002-2003).

Після Містера Біна Аткінсон зіграв ще одного всесвітньо відомого персонажа — агента Джонні Інгліша у трьох фільмах-пародіях на кіновсесвіт про Джеймса Бонда (2003, 2011 та 2018).

Також Аткінсон за чотири десятиріччя акторської кар’єри зіграв чимало драматичних ролей як в кіно, так і на театральній сцені.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil порівняла себе з Аллою Пугачовою: "Мені би просто мужика".

Як повідомляв портал Знай.ua, зворотний відлік: в Нью-Йорку епічно закінчать 2020 рік, підготовка до апокаліпсису у розпалі.

Також портал Знай.ua писав, що серед зірок Голлівуду є чимало тих, які мають українське коріння.