Популярна українська співачка Анна Сєдокова, яка вже довгий час живе і будує кар'єру в Росії, часто радує фанатів новими фото і відео у своєму Instagram. Нещодавно співачка вийшла заміж за 28-річного латвійського баскетболіста Яніса Тімма. А цього разу 37-річна співачка показала незвичайне фото в соцмережі, на якому позує в цікавому образі, в компанії "господаря" будинку – бійцівського собаки.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна сфотографувала себе в дзеркало в повний зріст. Перед камерою вона з'явилася в розкішній довгій сукні насиченого червоного відтінку, яке красиво підкреслило її витончену фігурку. Її волосся красиво укладені, а на обличчі акуратний вечірній макіяж. У підписі до кадру Сєдокова розповіла, що збирається на бал. "Привіт. Я на бал, а мій супутник піде доїдати мій кросівок. А скажіть мені, ви якби побачили Мамбу, то злякалися б підійти і погладити? Так чи ні?". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадавши, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "трійничок".