Всесвітньо відома британська співачка Адель, яка вельми здивувала свою мільйонну армію шанувальників відмінними результатами схуднення на 45 кілограмів, продовжує надихати. Так, тепер знаменитість чарівно привітала із запізненням американську акторку Ніколь Річі.

Читайте Знай в Google News!

Про це британська співачка Адель написала на своїй сторінці в Іnstagram.

"З запізнілим днем ​​народження моєї щоденної дози благодаті @nicolerichie. Я захоплююся тобою і дуже люблю тебе. Ви є втіленням самозбереження, любові до себе та абсолютного дикунства! Вас так дорожать стільки дівчат-ангелів! Продовжуйте нас надихати крихітки, ми вас обожнюємо до місяця і назад ♥", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На відео, яке опублікувала Адель, йдеться про те саме дикунство - Адель заходить у кімнату, а на неї, наче дика кішка засідає хтось з боку камери. Адель щиро лякається і на тому відео фінішує. А далі у пості підбіка фото знаменитостей світового масштабу у найрізноманітніших амплуа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Адель схудла на 45 кілограмів і не приховує своїх секретів. Співачка розповіла, на що вона йде заради струнких форм.

Як повідомляв Знай.uа, Адель споює принца Гаррі за спиною у Меган? ЗМІ пролили світло на розлад у відомій парі. Співачка погано впливає на королівського онука.

Знай.uа писав, розлученням не відбувся – Ані Лорак позбавила колишнього чоловіка мільйонного заробітку.