Російська відома співачка Алла Пугачова дивує шанувальників бездоганним зовнішнім виглядом на свої роки. Однак часом в соціальних мережах з'являються невдалі фотографії, які ставлять під сумніви ідеальну картинку в Інтернеті.

Читайте Знай в Google News!

На фотографіях Алла Борисівна сидить на вулиці в кріслі і курить сигарету. На неідеальних фото видно зморшки 70-річної співачки, які вона так старанно приховує на фотографіях, які публікує в Instagram сама.

"Ось тут вона справжня ваша красуня звичайнісінька бабка їжачка"," як не красиво таке виставляти ! У кожного з нас є невдале фото! І вона не приховує вік. Ганьба тим хто це виставляє ! Ви самі то хто взагалі?", "І що тут такого !!!Має повне право !!!Як хоче так проводить час☺️", "роки своє беруть,не факт що ми всі доживемо до її років і будемо виглядати так як вона"," Алла Борисівна закінчуйте курити, ви ще дітей повинні виростити"," мадам Брошкіна", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 71-річна Алла Пугачова показала порцелянове обличчя поблизу.

Як повідомляв Знай. ua, сусіди Алли Пугачової висловилися про зіркове подружжя.

Також Знай. ua писав, що як виглядали Пугачова, Повалій, Єфремов та інші селебріті в молодості.