Walt Disney продовжує урізноманітнювати своїх класичних персонажів. Так, 20-річна акторка Яра Шахіді зіграє фею Дінь-Дінь в майбутній екранізації "Пітера Пена" від Disney. Також у фільмі зніметься Джуд Лоу, якому дісталася роль капітана Крюка.

Про це повідомляє знаментість на своїй сторінці у Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

"Thank you for all of the love. It, truly, means so much to me 💕🧚🏽‍♂️ I’m excited for this next adventure!", - написала вона, прикпріпивши картинку Феї Дінь-Дінь, що у перекладі означає - "дякую за всю любов. Це, справді, для мене так багато означає. Я радію цій пригоді!"

Це не вперше, коли афроамериканка виконає роль, яка традиційно представляла собою білу актрису. Нагадаємо, що на роль Аріель в майбутньому мюзиклі "Русалочка" була затверджена темношкіра актриса Холлі Бейлі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шахіді приєднається до вже затвердженого акторського складу, що включає таких акторів, як Джуд Лоу (Капітан Крюк), Олександр Молоні (Пітер Пен) і дочка Міли Йовович - Евер Андерсон (Венді).

Девід Лоурі керуватиме проектом, а також напише сценарій у співавторстві з тобі Халбруксом. Джим Вітакер продюсує.

Джерела повідомляють, що реліз буде театральним, а не на стрімінговому сервісі Disney+.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil порівняла себе з Аллою Пугачовою: "Мені би просто мужика".

Як повідомляв портал Знай.ua, зворотний відлік: в Нью-Йорку епічно закінчать 2020 рік, підготовка до апокаліпсису у розпалі.

Також портал Знай.ua писав, що серед зірок Голлівуду є чимало тих, які мають українське коріння.