Джованна Антонеллі - бразильська актриса театру і кіно, фотомодель, телеведуча і продюсер. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалам, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна - зірка серіалів "Клон" і "Тропиканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно 44-річна красуня показала яскраві фото, на яких позує в незвичайному образі. Перед камерою Джованна з'явилася в спокусливому блискучому купальнику цікавого фасону, який підкреслив її ідеальну фігуру. Поверх купальника красуня накинула білу мереживну блузку. У підписі до публікації Антонеллі написала: "Я виставила яскраві фото, щоб сяяти цим похмурим суботнім днем! Знати…". Фанати в захваті від нових фото зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що зірка виглядає дуже молодо і красиво.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.