Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі результати незвичайної фотосесії, в якій перевтілилася в пекучу кубинську красуню. А в підписі до публікації розповіла про цю фотосесію.

Читайте Знай в Google News!

"Надихнулася кубинською атмосферою і захотіла вбрання в такому стилі. В голові відразу намалювала образ. І вже наступного ранку точно знала, що мені терміново потрібно в @polozovastudio, щоб втілити його в реальність. Обговорили все до найтонших деталей, намалювали ескіз. Вибрали оригінальну тканину від @dolcegabbana, саме вона чітко підходила до нашого образу. І дуже скоро, спасибі @polozovastudio, комплект був у мене. Як на мене, вийшов універсальний наряд: шикарна спідниця з високою посадкою, бюст'є, яке підходить на кожен день (його можна носити окремо з джинсами), і топ з "воланом", більш ошатний, для яскравих заходів. Я щаслива! Ці шикарні кадри зроблені @iryna.bigun. Як вам?",- написала Ліліана Яма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.