Мама Дана Балана Людмила-відома у себе на батьківщині співачка. Не так давно вона стала знаменита і в Україні. Будемо чесними-в основному тому, що виглядає дуже молодо для своїх років, ніби доводиться співакові старшою сестрою. Шанувальники Дана і його передбачуваної дівчини, співачки Тіни Кароль в один голос твердять, що Людмила і Тіна навіть схожі.

Не так давно Людмила Балан розповіла, як до неї прийшло рішення стати співачкою. Адже її доля могла скластися зовсім по іншому…
Людмила зізналася журналістам, що зайнятися музикою її змусив ніхто інший як любий син. До виходу на естраду голос Людмили Балан чули тільки члени її сім'ї і глядачі дитячих телешоу, які вона вела.

Коли Людмила скористалася порадою сина, їй вдалося побудувати успішну кар'єру співачки. Якби не це життєве рішення, вона могла б так і залишитися тільки ведучою. Про це йдеться у відео, яке з'явилося на офіційній сторінці каналу "1+1" в Instagram.

Багато шанувальників не знали такого цікавого факту про успішну маму Балана. Під відео глядачі залишили кілька коментарів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я дивився Дана Балана в" Голосі країни " і він мій улюблений суддя шоу, тому що він Дракула шоу, а я обожнюю Дракулу»,

"Мама у Дана красуня»,

«Я її виступ на Голосі переглядаю дуже часто»,

«Коханий»,

"Мама молодець, що прислухалася до Дану", - пишуть користувачі Мережі.

Як відомо, мамі Дана 62 роки, але виглядає вона набагато молодше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль зробила зізнання про найпотаємніше:"у моєму житті є місце чоловікам".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль засвітила загадкове тату в місці для поцілунків.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль зробила" своїм "чарівний подарунок для обличчя:" дивимося разом".