Українські зірки вміють дивувати не лише на сцен. Крім того, що артисти постійно гастролюють, відвідують світські заходи, вечірки та багато інших заходів, вдома вони не менш турботливі, ніж ми з вами. Вечорами вони поспішають не тільки до сім'ї, а й до своїх домашніх улюбленців.

Читайте Знай в Google News!

Світлинами з милими улюбленцями артисти діляться дуже охоче і публікують їх в соціальних мережах, отримуючи сотні схвальних коментарів.

Настя Каменських дуже любить свою Мімі - французьку болонку, вона балує її, з радістю чекає поповнення в родині від собачки і постійно показує її в своїх Сторіс.

Собачка породи Бішон фрізе не так давно обзавелася поповненням, маленькі цуценята відразу підкорили Instagram зірки. Настя довгий час публікувала фото з малюками, поки не віддала їх.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Каменських, фото Іnstagram
Каменських, фото Іnstagram

Каменських, фото Іnstagram
Каменських, фото Іnstagram

Віра Брежнєва має не одного вихованця. Спочатку Бішон фрізе на ім'я Дейзі з'явився у зірки разом з чоловіком. СОбаку купували для старшої доньки, але Віра так полюбила вихованця, що сама особисто вигулює її, бере на гастролі, гуляє і проводить час вдома, граючись з Дейзі. Вона вже не перша собака у співачки, нещодавно співачка також завела милого песика на ім'я Марс.

Брежнєва, фото Instagram
Брежнєва, фото Instagram

Ольга Фреймут маєє йоркширського тер'єра Лунтика, якого вона одного разу подарувала своїй доньці Златі на День святого Миколая. Час від часу Ольга з'являється зі своїм улюбленцем в кадрі. На день народження свого сина Ольга поділилася милими фото.

Фреймут, фото instagram
Фреймут, фото instagram

Даша Астаф'єва доглядає відразу за двома красенями-собачками Місяцем і первістком Чичіко. Улюбленці зірки купаються в любові, адже зірка не тільки дуже доглядає за ними, вигулює сама і купує всілякі іграшки, але ще і не залишає їх нудьгувати. Даша завжди відправляє вихованців в спеціальне місце для перетримки, коли їде.

Астаф’єва, фото instagram
Астаф’єва, фото instagram

Астаф’єва, фото instagram
Астаф’єва, фото instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil порівняла себе з Аллою Пугачовою: "Мені би просто мужика".

Як повідомляв портал Знай.ua, зворотний відлік: в Нью-Йорку епічно закінчать 2020 рік, підготовка до апокаліпсису у розпалі.

Також портал Знай.ua писав, що Кім Кардашьян підносить американців на бунт через ситуацію в Нагірному Карабасі: до Білого дому і Конгресу США.