Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, розповіла нові подробиці свого розлучення. Артистка розставила крапки над "і" в інтерв'ю Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

Читайте Знай в Google News!

Аліна Гросу, зокрема, розповіла, чи зраджував їй її чоловік і до кого він пішов після несподіваного розлучення. Виявляється, пара не прожила разом й року після пишного весілля в Італії.

Аліна Гросу, скріншот: YouTube
Аліна Гросу, скріншот: YouTube

"Я прилетіла з концертів 22 грудня, це якраз було пів року від весілля. Ми сіли поговорити і він мені каже, що давай роз'їдемося на місяць. Не розлучимося, а просто роз'їдемося на місяць. Подивимося, як ми будемо жити, нове життя спробуємо. А я кажу, як? Потім він чесно признався, що він познайомився з жінкою сильно старшою за нього, але вона його відправила від себе десь через 2-3 тижні. Хотів, видно, з нею спробувати якісь стосунки. А в них не вийшло. А я кажу, почекай, ти ж свій вибір зробив!", - відверто зізналася співачка. Аліна Гросу

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Співачка розповіла, що знає хто ця жінка, до якої пішов її колишній чоловік Олександр. Артистка відзначила, що все-таки вдячна йому за чесність.

Аліна Гросу, скріншот: YouTube
Аліна Гросу, скріншот: YouTube

"Я знаю, хто це. Дякую йому, що він сказав мені про це вчасно. От я за чесність ставлю йому маленький пам'ятник. Звичайно, винні завжди двоє людей і якщо він захотів чогось нового, значить, щось дійсно йому не подобалося в мені. Він мені вже й казав, що я тебе ніколи не любив. Я думав, що любив, але я тебе не любив. Потім дуже брудні розмови були, він сміється і каже "В мене кожна наступна багатша, ніж попередня". І якось для мене все прояснилося.", - розповіла Гросу. Аліна Гросу

Гросу додала, що наразі розлучення офіційно оформлене і майнових суперечок, зокрема через квартиру у Москві, подаровану батьками колишнього, взагалі не було. Крім того, як виявилося, батько артистки "ставив рік на ці стосунки", відповідно, мама з татом перед весіллям радили їй добре подумати.

Про те, що у сімейному житті не склалося, співачка деякий час не говорила батькам, щоб не робити їм боляче: "Мене виховували так, що має бути один чоловік на все життя". Однак, батьки з розумінням поставилися до ситуації.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут оцінить: суддя МастерШефу Ектор Хіменез-Браво згадав свою роботу в готелі

Також "Знай.ua" писав, що Ротару вшанувала пам'ять свого чоловіка, показавши архівний кадр: "Є вічна любов..."