Тренерка популярного телешоу "Зважені і щасливі" Марина Боржемська, яка також відома у пресі як колишня дружина боксера В'ячеслава Узєлкова, поділилася своїми почуттями. Схоже, вона не лише спортивна й красива жінка, але й глибока та розумна особистість. Принаймні, такий висновок можна зробити з її останньої публікації в соціальній мережі "Інстаграм".

Читайте Знай в Google News!

"Помітили, що за швидким темпом життя ми перестали звертати увагу на дрібниці. Як ллється дощ 🌧️, як стікає вода по брудним трубах, як сонце ⛅ пробивається крізь туманні хмари, намагаючись осяяти своїм світлом мокрий асфальт. Як маленькі діти намагаються "ненароком" спробувати глибину найстрашнішої і темної, на думку батьків, калюжі 🙈 А ми все поспішаємо на зупинку, у справах, на роботу. І робимо це все не піднімаючи голови від телефону, не помічаючи стількох дрібниць навколо ... А світ насправді прекрасний 🌈!", — написала Боржемська.

"На що останнє ви звернули увагу дорогою на роботу? Помітили щось незвичайне?", — звернулася вона до своїх читачів із запитанням і закликом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можна припустити. що Узєлков кусає лікті, оскільки втратив таку шикарну жінку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Марина Боржемська влаштувала дітям свято, і чоловік не знадобився.

Знай.uа писав, Шоптенко показала лайфхак "Танців з зірками", який допоможе вирішити будь-яку проблему.