Катерина Кухар-відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", акторка і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями і новинами свого особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість дала відверте інтерв'ю шоу "ЖВЛ" на телеканалі 1+1, розповівши не тільки про хороше, але відверто обговоривши і трагічні моменти зі свого життя. Так, артистка згадала, як втратила первістка, будучи вагітною. Тендітній, але в той же час сильній дівчині було дуже важко пережити своє горе, до сих Катерина згадує про жахливу іторію зі сльозами на очах.

Найстрашніше випробування - був ось цей момент реанімації... після реанімації, коли тебе переводять в палату і крім того, що тобі в принципі не хочеться жити, ти чуєш дитячий плач... Причому, у мене так склалося, що я була поряд дуже від кімнати, де були "отказнічки".

На щастя, для красуні Катерини, через деякий час вона завагітніла вдруге і в 2009 році на світ з'явився маленький хлопчик. Разом з чоловіком Олександром Стояновим дружна сім'я тепер виховує двох дітей: сина Тимура від попереднього шлюбу і спільну 5-річну дочку Анастасію, обличчя якої пара зважилася показати численній публіці всього рік тому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.