Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно чоловік красуні, шоумен Юрій Горбунов виставив зворушливе сімейне фото з коханою і їх маленьким сином Іваном, обличчя якого пара поки що приховує від чужих очей.

Так, найближчі люди прогулялися, взявшись за руки, по стежці, насолоджуючись ще теплими днями, проте істинно осінніми пейзажами, що складаються з яскраво-жовтих дерев. При цьому Юрій зазначив, що вересень через гарну погоду пролетів практично непомітно, проте з настанням першої прохолоди чоловікові все більше хочеться відпочити на морі.

не тільки літо, вже закінчується суха і тепла осінь! осінь #сім'я #гуляємо # хочунаморе

Фолловери не пройшли повз: "навіть зі спини видно, що синочок на Юрія схожий))✨", "так тільки ж з моря)))? !класні🔥правильні бажання 👍", "Іванко як підріс)", "Супер сімейка ❤️🧡", "Вірю,що у вас дуже гарний синочок❤️", "Свята Трійця 👍🤗😍💞💞👪".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще