Аліна Мисечко, ведуча "У кого більше?"(Новий канал), розповіла, як на Шрі-Ланці використовують цю "сировину". Вперше Аліні Мисечко довелося використовувати фекалії за дуже цікавим призначенням.

Читайте Знай в Google News!

"Там взагалі все, що пов'язано зі слонами, дуже цінується. Їх відходи - не виняток. Місцеві знайшли спосіб, як виготовляти з них сувенірну продукцію. І скажу, що ніколи б не повірила, якби мені не сказали, що це зроблено з фекалій. Тому що вони приємні на дотик і зовсім не пахнуть.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

За вісім годин роботи Аліні Мисечко пообіцяли тисячу рупій, що на наші гроші – близько 150 гривень. Загалом, як зазначає телеведуча, праця не надто високооплачувана, але і не важка.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"В мої обов'язки входило робити папір, - пояснює ведуча" у кого більше?"- реаліті, яке щопонеділка показує Новий канал. - А потім з неї виготовляють календарі, блокноти та іншу сувенірну продукцію, які за хороші гроші продають туристам".

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Соня Плакидюк з " ТМПУ "перетворилася на солодку Герміону з" Гаррі Поттера", спека зашкалює.

Як повідомляв Знай. ua, "Холостячка" Мішина підперла пружне декольте вузьким корсетом.

Також Знай. ua писав, що Супермодель Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.