Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі грайливі ранкові фото з відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в незвичайному образі, вона і так, і сяк позує на сходинках біля величезного будинку. На прогулянку вона вийшла в Білій безформній накидці, яка оголила довгі босі ноги. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі легкий макіяж. До слова, на одному з кадрів зірка сидить на сходинках з широко розсунутими ногами. У підписі до публікації Каменських написала:"Love mornings like this". Фанати в захваті від нової фотографії зірки, її завалюють компліментами в коментарях до посту і бажають гарного відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.