Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі кокетливе фото, на якому з'явилася в цікавому образі, а в підписі до публікації розповіла, як дівчата можуть повторити цей її образ.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Леся позує в цікавій локації і в кокетливому образі. На ній оригінальна світла піжама із зображенням кокосів на шортиках і футболці. Волосся красуні розпущене, вона рукою підкинула кілька пасом, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. У підписі до фотографії Нікітюк написала: "Прокидаємося в кокосах. Якщо у тебе немає такої піжами... це серйозна помилка дівчинки. Всі піжами на @samashila.store". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телеведучої, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.