Михайло Поплавський, одіозний українець, який роками співає душевні кічеві пісні українською мовою про вареники, маму, життя і ж ректором Київського державного університету культури, опублікував нове відео на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”, в якому катається на електросамокаті. Поплавський завжди старається тримати руки на пульсі усіх соціальних медій.

Читайте Знай в Google News!

Відео розпочинається з кадру, де Поплавський на електросамокаті катається перед входом до Університету. Далі він зупиняється і каже: “На одній хвилі з молоддю! Розпочинаємо новий робочий тиждень. Поїхали!” Після цього Поплавський подорожує холами інституту, щоб продемонструвати усі наявні напрямки, на які можна вивчитися в його ВНЗ. На одіозному українцю білі кросівки, штани сіро-синього відтінку, синій бомбер, біла сорочка і чорні сонцезахисні окуляри. В описі до відео Поплавський продублював свій текст, проте завершив його питанням: “Пишіть, як пройшли ваші вихідні?”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як привітали Ірину Білик Полякова, Коляденко, Могилевська, Сумська, Гросу, - від пристрасних поцілунків до пісень про кохання.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Поплавський став "Людиною року" - за що нагородили премією автора "Кропива ти моя кропива".

Знай.uа писав, Михайло Поплавський отримав українського Оскара - метр взяв престижну премію.