Колишня дружина артиста Сергія Пархоменка, більш відомого під псевдонімом Серьога, Поліна Ололо на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася інформацією про те, що на черговому судовому засіданні щодо визначення місця проживання її синів їй знову відмовили в задоволенні позову.
Читайте Знай в Google News!
"28.09.20 — чергова дата, яка висічена на серці шрамами", - написала вона, так як жінка вже протягом 9 місяців не бачить і не чує Марка і Платона, яких репер вивіз в невідомому напрямку.
Їй відмовили в праві на освіту дітей, так як за її заявою вони були зараховані до Київської школи, але так і не приступили до навчального процесу. Все через те, що Платона і Марка утримує і ховає їх батько Сергій Пархоменко. "Тим не менш, ні в одну школу Харкова і області, де вони нібито проживають, так і не були зараховані", — доповнила вона.

Чоловік в черговий раз змінив адвокатів, одним з яких виступає колишній суддя-хабарник, за словами Поліни, і обвинувачений Новак Андрій Васильович, справа якого розглядається вищим Антикорупційним судом.
"Прошу кожного небайдужого інформувати мене про місцезнаходження моїх дітей. Марк і Платон, я вас знайду-і ми будемо разом! Як і всі 10 років до цього", - підсумувала жінка і повідомила, що наступне судове засідання призначено на кінець 2020 року, 21 грудня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина репера Серьоги звинуватила Україну в руйнуванні життя її дітей.

Як повідомляв "Знай.ua", головні новини за 28 вересня: нова версія трагедії в Чугуєві, оновлення карантину, і відмова від гривні.

Знай.ua писав, битва за дітей-Зоряний стоматолог не дає колишній дружині бачитися з синами, нові деталі скандалу

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще