31-річна героїня четвертого сезону реаліті " Нового каналу "під назвою" Від пацанки до панянки " Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, так як вже тоді у неї були збільшені губи і вилиці.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина не зупиняється на досягнутому і подорожує до Туреччини для пластичних операцій. Нещодавно вона опублікувала відео з відповіддю на питання, яке їй задав один з шанувальників. Звучить він так: "якщо чоловіки кажуть що шукають сильну жінку, це що значить? Сильну?".

Обережно! У відео присутня ненормативна лексика 18+

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Анастасія Покрищук заявила, що таким чином чоловік насправді шукає дурну жінку, на яку згодом він зможе нічого не витрачати і їх сімейний бюджет ділився 50 на 50, нібито все по-чесному.

"Абсолютно точно!!!", "Настя, ти Бомба!", "Да. Ось це 50 на 50 напружує...", "Наська бачить корінь проблеми))))", "Кращий психолог!) ", "Взагалі в точку", "Згодна ! Так і є", "Обожнюю ось цю Вашу прямолінійну психологію!", "Настюш! Ти, як завжди, права!!!! Підписуюся під кожним словом!!!",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це не привілей, це карма", - режисер "кіборгів" Ахтем Сеітаблаєв покаже, як добровольцям живеться після фронту.

Як повідомляв "Знай.ua", Українська Кардашьян вбралася Клеопатрою, але залишилася Гола.

Знай.ua писав, спокуслива Злата Огневич запитала українців про їхні бажання: "Чекаєте від мене?"