Відома українська супермодель Алла Костромічова полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала фоловерів незвичайним кадром, в якому постала в брутальному образі. Для фото Алла наклеїла на своє тіло безліч тимчасових перекладних татуювань, а також одягла чорну лакову сукню міні і колготки у велику сіточку. Її макіяж зухвалий, волосся розпущене і укладені на одну сторону. Супермодель з відкритим ротом сидить на шкіряному дивані, схрестивши ноги.

"Задовб*лася відповідати на питання: "чому рот відкритий?" Може у вас є нормальні версії?" - поцікавилася Костромічова.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот поста Алли Костромічової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова перетворилася на спокусливу інопланетянку.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця СТМПУ Аміна з Казахстану поділилася своєю історією "Попелюшки": "Переїхала до Києва і потрапила в агентство Костромічової".

Також портал Знай.uа писав, що учасниці СТМПУ вразили змінами після сезонів: ви не впізнаєте.