Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топмодель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала фоловерів яскравим кадром з незвичайної фотосесії. На новому фото Алла відображена в старому трамвайчику, на знімку вона з'явилася в розкішному жіночному образі і еротичній позі. На ній сексапільне чорне плаття з вузьким корсетом і прозорим пір'яним подолом. Волосся моделі акуратно укладені, а на обличчі яскравий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. У підписі до фото Костромічова написала: "У кожного своя свобода. For @jetsetterua. Photo: @catrin_nikola. Style: @lukeria_. Make up: @lyanayarygina. Фоловери супермоделі в захваті від нового фото, її завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще