Популярна українська співачка, ведуча шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова вже більше 5 років одружена з іноземцем Джейсоном Капоне. Пара проживає в центрі Нью-Йорка та виховує сина Сальваторе. Проте, все не так райдужно. Модель зізналася, з чим їй доводиться миритися в інтерв'ю Маші Єфросиніної в рамках YouTube-проєкту "Іспит на відвертість".

"На першому плані у нього стоїть матеріальне. Він кар'єрист і дуже орієнтований на успіх. Джейсон займається фінансами... Він працює завжди, це теж дуже дратує - яка б не була у нас відверта розмова або інтимний момент, він весь у роботі. Може відкласти телефон хіба що на час сексу", — розповіла Алла.

Алла Костромічова, Новий канал

Спочатку така постійна зайнятість чоловіка не дратувала телеведучу, навіть навпаки. Однак, з часом все змінилося.

"Спочатку я цим захоплювалася, тому що з минулих стосунків пішла саме через те, що чоловік не відбувся у професійному плані — йому зі мною було некомфортно, так як я була успішнішою. Тому хотіла мужика, який заробляє більше за мене та працює в органічній для нього сфері, відбувся в ній. Іноді мені хочеться романтики та рожевих соплів. Але я не можу змінити чоловіка, тому граю за його правилами. Якщо б він постійно був зайнятий роботою, ми б не жили в центрі Нью-Йорку, моя дитина не ходила б в кращу приватну школу. Просто бути дружиною мільйонера — це непросто", - поділилася вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також на цьому труднощі не закінчуються, так як навіть мільйонерам доводиться якось вирішувати побутові питання.

"А ще у нього обсесивно-компульсивний розлад, так що всі речі повинні бути в ідеальному порядку. Я відвоювала особистий простір, у мене є маленький кабінет, але йому все одно важливо, щоб на моєму столі був лад, а в мене вічно творчий хаос. Наші відносини рятує домробітниця, яка приходить три рази на тиждень і наводить порядок", — розповіла Алла.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Алла Костромічова розповіла про минулі душевні переживання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам склали 5 дивовижних фактів про Аллу Костромічову.

Також "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова ледь не полетіла без своєї дитини.