Солістка всесвітньо відомого українського гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна зараз бере участь у популярному шоу "Танці з зірками" на телеканалі 1+1. Артистка активно показує багатотисячній армії шанувальників неймовірні образи на проекті з партнером, хореографом Дімою Жуком.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно знаменитість розмістила на своїй сторінці в Instagram фотографії з останнього ефіру "Танці з зірками", на якому пара станцювала повільний вальс в образах персонажів з фільму "Аватар".

""Танці з зірками" виявилися для мене чимось більшим, ніж шоу про танці. Щонеділі в мені народжується нова Я, нова моя частинка. За цей місяць я дізналася про себе так багато нового 💙 величезне дякую всім, хто вчора створював з нами магію. У нас вийшло на всі 100%", - написала Юлія Саніна.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юлія Саніна втомилася мовчати і відкрилася в найпотаємнішому: "Драйв, ніжність, самотність".

Як повідомляв портал Знай.uа, Санта Дімопулос розповіла про випробування на "Танці з зірками" і трагедію в сім'ї: "Переломний момент".

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona після "Танців з зірками" розповіла про закулісся і видала фаворитів: "Буду хвилюватися".