Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедний знімок, на якому позує на відпочинку разом з Настею Каменських.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Олексій зобразив себе і дружину за обідом на вулиці, вони весело позують і посміхаються, дивлячись в камеру. Перед камерою Потап з'явився в чорно-білій футболці з цікавим візерунком, він забавно підпирає голову рукою. Настя позує за столом в блакитній блузці, її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона доклала руку до губ, як ніби гризе ноги. Тому Потап придумав їй забавне прізвисько, яке написав у підписі до публікації: "Людина великий палець і Леді Нігтегриз". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його і Каменських компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.