Український співак Dzidzio був близькою людиною для Андрія Кузьменка - Скрябіна, який загинув. І на відкритті закладу доньки Кузьми Барбари Dzidzio розкрив Каті Осадчій деякий секрет.

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео опубліковане в youtube-каналі "Світського життя".

Катя Осадча прямо запитала артиста про нову конкурентку на сцені і це його дружина. Варто зазначити, що ще нещодавно Dzidzio не пускав дружину на сцену. Багато років Slavia залишалася в тіні свого чоловіка DZIDZIO, поки недавно

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Але нещодавно вийшов кліп "Я тобі не мамка", що мотивує жінок виходити з-за широких спин своїх обранців.

"Мені нічого не сказали - поставили перед фактом. Я побачив кліп і пісню вже в інтернеті, почув камінь в свій город трошечки. Але я каже: слухайте, не чіпайте ммене, бо я маю гострі зуби", - зазначив Dzidzio і пригрозив, що може випустити пісню "Я тобі не тато".

Режисеркою кліпу виступила Тата Белініна.

"Іноді ми, жінки, стаємо такими мамками для своїх чоловіків, проявляємо надмірну опіку, розчиняємося в чоловіках, забуваючи про власні мрії і бажання. Мабуть, у кожної з нас були такі історії, як в моїй пісні. Коли все дістає, жінка розуміє, що має нарешті бути собою, говорити про те, що відчуває і не боятися проявляти свої емоції, розвивати свій талант, реалізувати себе" - розповідає співачка SLAVIA.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, британський співак Ед Ширан вперше став батьком.

Знай.uа писав, Влад Яма відверто заговорив про лідерів нового сезону "Танці з зірками".