Відома українська актриса Ольга Сумська, вирушила на свій день народження відпочивати на курорт Єгипту. Про те, як вона відзначила свято і як постраждала від вікової дискримінації, вона розповіла в програмі Світське життя Катерині Осадчій.

Читайте Знай в Google News!

" я відчувала себе справжньою Клеопатрою. Це була окрема локація. Окремий стіл, розкішні лангусти, розносоли. Можна було збожеволіти. І це все в окремому куточку на березі Червоного моря. Я про таке мріяла. Чоловік подарував щось побутове, аромати, щось красиве. Але його погляд і його серенада з ранку-це щастя. Це справжня любов", - стверджує Сумська.

Осадча поговорила з Сумською під час відвідування фотопроекту "Антиейджизм" і поговорила з нею про дискримінацію жінок за віком. І актриса, яка нещодавно відзначила 54-й день народження розповіла, чи стикалася вона коли-небудь з ейджимом.

"кожна жінка стикається або коли-небудь зіткнеться з цим явищем, тому що у нас в Україні, особливо на українському телебаченні є таке явище. Так, коли тобі, наприклад, виповнюється 40 років і тебе раптово звільняють з каналу, керуючись, можливо, якимись своїми смаками, тут вже відповідей ви не отримаєте ніколи. Це мої відчуття. Я коли спілкувалася з якимись продюсерами щодо своїх ініціатив І чула: "Оля, а вік?". У 40 років, в 50, в 60 зірки світового рівня, та сама Меріл Стріп, Хеллен Міллер тільки доводять, що вони найсексуальніші в світі. Ніякий вік нам не перешкода", - стверджує Сумська.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також актриса поділилася, чи стикалася вона з харрасментом на роботі.

"мені пощастило зіграти всі мої ролі тільки завдяки моїм акторським здібностям. Але натякали режисери і актори і був такий флірт, звичайно, не без цього. Але я ж нормальна жінка, розумна жінка і я розумію, як можна викрутитися, як можна вийти з цієї ситуації гідно. Жінка сама визначає, перетнути той кордон і залишитися гідною, поважати себе або потім шкодувати про це", - каже Сумська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ольга Сумська здивувала українців новою зовнішністю.

Як повідомляв Знай. ua, Ольга Сумська видала рецепт чудодійної настоянки з каштанами, забудьте про хворих суглобах і мазях

Також Знай. ua писав, що дочка Ольги Сумської вразила схожістю із зірковою матусею, одна особа.