Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетними сімейними кадрами з улюбленими пухнастими собачками - Чічіко і Луною.

Так, артистка і її улюбленці позували на ділянці приватного будинку, демонструючи стиглий урожай айви і яблучок. При цьому сама Даша вразила натуральною красою без краплі макіяжу, примірявши чорний спортивний костюм і насолоджуючись останніми теплими днями осені.

насолоджуємося з атлетами теплими днями і чудесами небаченими досі 🥰

Фолловери залишилися в захваті: "чіча дуже солідний став😏", " Охорона!", "Знову потрібно тебе штрафувати за перевищення краси 🤣❤️😍😍😍😍😘😘", "дуже приємне фото. Знімки без вбрань і яскравого макіяжу виглядають нууу дуууже мило. Квітніть🌸 🌸 🌸", "шахраї які Чича і Луна ❤️ Дашуля ти прекрасна поруч з ними як завжди)😍", "два чемпіони пиріжкової атлетики, розряд по жиму ковбаски".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще