Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість і його дружина Вікторія влаштували для красуні-доньки Єлизавети, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі" пишне свято з нагоди її 6-річчя, а після встигли дати міні-інтерв'ю Катерині Осадчій і шоу "Світське життя", зізнавшись, що активно працюють над поповненням в сім'ї і дуже хочуть другу дитину.

Так, 36-річний артист зазначив, що раніше, як і більшість чоловіків, дуже хотів хлопчика, проте з появою на світ дочки зрозумів, що все-таки більше хоче ще одну маленьку, адже у них вже є багато рожевого одягу і всяких "дівчачих" іграшок. Крихітка Ліззі видала, що теж мріє про подружку-сестричку.

Я чесно кажучи хочу доньку. Спочатку я перед Лізою думав, що дуже хочу сина, ну як кожен балько коли чекає "первєнца" хоче, щоб це був син, щоб з ним в футбол грали.. .Оскільки я в футбол не граю, то в принципі дєвочка на мене зашла дуже харашо і вдруге я хочу прям дєвочку! Тому що все же є і кроваткі і розові штучки, є і всіх розмірів одяг.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше